Parteneri Media

 

 

Sponsori

 

 

 

 

    

     

 Regulament 

 

 

- Acest regulament este valabil pentru participantii Thermal Trail Race.

 

- Probele de concurs din cadrul evenimentului este deschis tuturor doritoriilor respectand conditiile impuse de catre organizator.

 

- Prin completarea formularului de inscriere fiecare participant accepta si intelege termenii si cnditiile de participare la competitie, precum si regulamentul competional.

- Participantul isi da acordul ca imaginea sau alte date publice sa fie folosite pe materialele de promovare ale evenimentului.

 

- Organizatorul isi rezerva dreptul de a refuza inregistraarea si participarea la competitie din motive obiective, a vreunui participant.

 

Obligatiile concurentiilor:

 

- Participarea la competitie se face pe propria raspundere in deplina constiinta a aptitudinii de a participa la competitie.

- Concurentii sunt obligati sa asculte si sa respecte instructiunile organizatorului si personalului de competitie.

- Organizatorul poate interzice luarea startului sau continuarea cursei pentru orce paarticipant daca acesta se prezinta in stare de ebrietate sau este sub efectul substantelor halucinogene, de salbiciune sau epuizare fizica/psihica.

- Numarul de concurs trebuie montat pe partea din fata a tricoului si trebuie sa fie vizibil pe tot timpul concursului. In caz de abandon numarul trebuie predat la punctul de control unde se anunta retragerea din concurs.

- Este strict interzisa aruncarea deseuriilor de orce fel in orce loc de pe traseu in afara celor amenajate sau la punctele de control. Cei care nu respecta aceasta regula vor fi descalificati.

 - Echipament recomandat: Incaltaminte de alergare montana, haina de ploaie, bidon cu apa, caciula sau bandana. In functie de starea vremmi echipamentul poate devenii obligatoriu.

 

- Organizatorul poate modifica oricand traseul competitiei sau poate oprii competitia daca acesta nu se poate desfasura in siguranta.

 

- In cazul anularii competitiei din cauza nesigurantei participantiilor, taxa de participare nu se returneaza.