Parteneri

 

                               

 


 

Parteneri Media

 

 

Sponsori

 

 

 

 

             

    

     

 

  

 

 

Regulament 

 

 

- Acest regulament este valabil pentru participanţii Thermal Trail Race.

 

- Probele de concurs din cadrul evenimentului sunt deschise tuturor doritorilor, cu respectarea condiţiilor impuse de către organizatori.

 

- Prin completarea formularului de înscriere fiecare participant acceptă şi înţelege termenii şi condiţiile de participare la competiţie, precum şi regulamentul competiţional.

- Participantul îşi dă acordul ca imaginea sa sau alte date publice să fie folosite pe materialele de promovare ale evenimentului.

 

- Organizatorul îşi rezervă dreptul de a refuza înregistrarea şi participarea la competiţie, din motive obiective, a vreunui participant.

 

Obligaţiile concurenţiilor:

 

- Participarea la competiţie se face pe propria răspundere în deplină cunoştiinţă a aptitudinii de a participa la competiţii.

- Concurenţii sunt obligaţi să asculte şi să respecte instrucţiunile organizatorului şi a personalului de competiţie.

- Organizatorul poate interzice luarea startului sau continuarea cursei pentru oricare participant, daca acesta se prezintă în stare de ebrietate sau se află sub efectul substanţelor halucinogene, sau arată stare de salbiciune sau epuizare fizică/psihică.

- Numărul de concurs trebuie montat pe partea din faţă a tricoului şi trebuie să fie vizibil pe tot timpul concursului. În caz de abandon numărul trebuie predat la punctul de control unde se anunţă retragerea din concurs.

- Este strict interzisă aruncarea deşeurilor, de orice fel şi în orice loc, pe traseu, cu excepţia locurilor amenajate sau la punctele de control. Cei care nu respectă această regulă vor fi descalificaţi.

 - Echipament recomandat: Încălţăminte de alergare montană, haină de ploaie, bidon cu apa, căciulă sau bandană. În funcţie de starea vremii echipamentul specificat poate deveni obligatoriu.

 

- Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica oricând traseul competiţiei sau poate opri competiţia dacă acesta nu se poate desfăşura în siguranţă.

 

- În cazul anulării competiţiei din cauza nesiguranţei participanţiilor, taxa de participare nu se returnează.